Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a ušetrite pri každom nákupe.
-21%

ANTI-AKNÉ SET pre problematickú pleť: Čistiaca pena + Krém + Náplasti

Objem: Značka:
50 ml + 150 ml + 30 ks Facederma

Čo je kľúčom k dokonalej pleti bez akné? Správna starostlivosť! Objavte zvýhodnený set Facederma® ANTI-AKNÉ, ktorý obsahuje tri účinné produkty pre problematickú pleť.

Krém obnovuje rovnováhu mikrobiómu, zmierňuje akné a zlepšuje vzhľad pleti. Čistiaca pena s kyselinou salicylovou a sírou odstraňuje odumreté bunky a reguluje maz, zanechávajúc pleť čistú a sviežu. Nanovláknité náplasti s chitozanom upokojujú pleť, majú antibakteriálny účinok a intenzívne hydratujú bez upchávania pórov.

Original price was: 66.70€.Current price is: 53.00€. s DPH
Na sklade
Očakávané doručenie:
23 - 24 okt, 2024

Pre koho je určený

Pre koho je určený

  • problematická pleť so sklonom k akné
  • hormonálne & cyklické akné
  • akné na tínedžerskej/zrelej pleti
  • pleť so seboroickou dermatitídou
  • atopická pokožka so sklonom k ekzémom
  • citltivá pleť s akné
  • mastná pleť s akné
  • suchá pleť s akné

Zloženie

Zloženie

CHITOSAN (nanovláknitý chitozan), AQUA (voda)

Produktové info

Zvýhodnený balíček obsahuje:

FACEDERMA® ANTI-AKNÉ Krém pre problematickú pleť (50 ml)

Jemný pleťový krém s polylyzínom (polymér esenciálnej aminokyseliny) účinne obnovuje rovnováhu mikrobiómu problematickej pleti a pomáha znížiť výskyt rôznych zápalových aj nezápalových prejavov akné. Pravidelným používaním pokožka dostáva vyhladený a zdravší vzhľad. Kombinácia niacínamidu a extraktu vŕby purpurovej zmenšuje póry, reguluje tvorbu kožného mazu a podporuje bariérovú funkciu kože. Vôňa gáfrovníkovej silice posilňuje potrebnú starostlivosť pre čistú a bezchybnú pleť.

Viac informácii o produkte sa dočítate TU.

Aplikácia: Naneste a rozotrite primerané množstvo krému na očistenú pokožku tváre, krku a dekoltu. Dbajte na to, aby Vaše ruky boli čisté. Používajte ráno a večer. Pre dosiahnutie ideálneho výsledku kombinujte náplasťami a čistiacou penou z našej anti-akné línie.

FACEDERMA® ANTI-AKNÉ Čistiaca pena pre problematickú pleť (150 ml)

Jemná čistiaca pena s kyselinou salicylovou a sírou pre starostlivosť o problematickú pleť. Účinné látky odstraňujú odumreté bunky zrohovatených vrstiev pokožky, pomáhajú regulovať tvorbu kožného mazu a zmierňovať príznaky seborey. Penivé zložky zabezpečujú šetrné odstránenie nečistôt z povrchu kože.

Viac informácii o produkte sa dočítate TU.

 

Aplikácia: Podľa potreby naneste 1-2 dávky peny z napeňovacej pumpy na vlhkú pokožku tváre, krku a dekoltu. Krúživými pohybmi rozotrierajte po pokožke. Následne opláchnite dostatočným množstvom vody. Pre dosiahnutie ideálneho výsledku následne aplikujte náplasti a krém z našej anti-akné línie.

FACEDERMA® ANTI-AKNÉ Nanovláknité náplasti s chitozanom pre problematickú pleť (30 ks)

Suché pleťové náplasti s nanovláknami bioaktívneho chitozanu sú vhodné pre problematickú pleť s nedokonalosťami. Chitozan upokojuje podráždenú pokožku, má antibakteriálny a protizápalový účinok. Náplasti vytvárajú veľmi účinný film tejto aktívnej látky, ktorý zabezpečí intenzívnu hydratáciu, posilní bariérovú funkciu kože a stabilizuje prirodzený mikrobióm pokožky. Okamžité rozpúšťanie nanovláknitého chitozanu na vlhkej pokožke zabezpečí jeho prenikanie do kože bez upchávania pórov.

 

Aplikácia:

1. Dôkladne očistite pokožku tváre, ideálne čistiacou penou z anti-akné línie.
2. Tvár navlhčite vodou (nevyhnutné pre aktiváciu účinnej látky).
3. Odstráňte farebnú vrstvu (farebná časť náplasti len chráni vrstvu vláknitého chitozanu, neprikladajte si ju na tvár).
4. Aplikujte náplasti tak, aby chitozanová vrstva bola v priamom kontakte s vlhkou pokožkou tváre. Jemne pritlačte k tvári. Zabráňte kontaktu s očami.
5. Dôležité: Miesta, kde náplasť ostala suchá (nepriesvitná), dodatočne navlhčite vodou z vonkajšej strany pre jej úplné priľnutie k pokožke.
6. Nechajte pôsobiť 10 – 15 minút. Počas tejto doby musí byť náplasť stále vlhká.
7. Pred odstránením náplasti mierne navlhčite, čím zabránite ťahavému pocitu. Zostatky chitozanu opláchnite vodou alebo zotrite vlhkým kozmetickým tampónom.
8. Na očistenú pleť aplikujte náš anti-akné krém.

anti-akne linia, akne, vyrazky, slovenska kozmetika

Zákaznícke hodnotenia

Podľa 0 hodnotení

Zatiaľ produkt nikto nehodnotil.

Podobné produkty