Zaregistrujte sa do nášho vernostného programu a ušetrite pri každom nákupe.

ANTI-AKNÉ Krém pre problematickú pleť

Objem: Značka:
50 ml Facederma

Jemný pleťový krém s polylyzínom (polymér esenciálnej aminokyseliny) účinne obnovuje rovnováhu mikrobiómu problematickej pleti a pomáha znížiť výskyt rôznych zápalových aj nezápalových prejavov akné. Pravidelným používaním pokožka dostáva vyhladený a zdravší vzhľad. Kombinácia niacínamidu a extraktu vŕby purpurovej zmenšuje póry, reguluje tvorbu kožného mazu a podporuje bariérovú funkciu kože. Vôňa gáfrovníkovej silice posilňuje potrebnú starostlivosť pre čistú a bezchybnú pleť.

25.90 s DPH
Na sklade
Očakávané doručenie:
19 - 20 okt, 2024

Pre koho je určený

Pre koho je určený

  • problematická pleť so sklonom k akné
  • hormonálne & cyklické akné
  • akné na tínedžerskej/zrelej pleti
  • pleť so seboroickou dermatitídou
  • atopická pokožka so sklonom k ekzémom
  • citltivá pleť s akné
  • mastná pleť s akné
  • suchá pleť s akné

Zloženie

Zloženie

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE (hydratačný emolient), ETHYL LINOLEATE (lipid s protizápalovým účinkom), GLYCERIN (hydratačné zmäkčovadlo), POLYGLYCERYL-6 STEARATE (emulgátor), TRIETHYL CITRATE (antimikrobiálna látka), NIACINAMIDE (protizápalová látka, regulátor kožného mazu), GLYCERYL STEARATE (zjemňujúci emolient), CETEARYL ALCOHOL (zjemňujúci emulgátor), PHENOXYETHANOL (konzervant), POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-11 (zjemňujúci polymér), SODIUM PCA (humektant), LACTOBACILLUS/SALIX PURPUREA BARK FERMENT EXTRACT (extrakt z vŕby), TOCOPHERYL ACETATE (vitamín E, antioxidant), Polyglyceryl-6 Behenate (emulgátor), SODIUM CITRATE (regulátor pH), SODIUM PHYTATE (činidlo rastlinného pôvodu), ETHYLHEXYLGLYCERIN (konzervant), LACTIC ACID (regulátor pH), ALCOHOL, POLYLYSINE (polymér esenciálnej aminokyseliny), CINNAMOMUM CAMPHORA LINALOOLIFERUM WOOD OIL (antiseptický esenciálny olej), LINALOOL  (vonná zložka)

Produktové info

O produkte

Krém na akné a vyrážky, ktorý holisticky rieši všetky prejavy akné. Obsahuje vysoko účinné prírodné látky, ktoré synergicky pracujú na redukcii zápalových a nezápalových prejavov akné, obnove rovnováhy mikrobiómu pokožky a zlepšení celkového vzhľadu pleti.

Aplikácia:

Naneste a rozotrite primerané množstvo krému na očistenú pokožku tváre, krku a dekoltu. Dbajte na to, aby Vaše ruky boli čisté. Používajte ráno a večer. Pre dosiahnutie ideálneho výsledku kombinujte s náplasťami a čistiacou penou z našej anti-akné línie.

PREČO ZVOLIŤ NÁŠ ANTI-AKNÉ KRÉM?

  • na rozdiel od klasických anti-akné produktov nepôsobí vysušujúco
  • pôsobí komplexne: obnovuje rovnováhu pokožky, bojuje proti hyperkeratóze, minimalizuje pigmentácie po akné, udržiava správne pH, reguluje aktivitu mazových žliaz, lieči zápalové ložiská, biele a čierne bodky
  • obsahuje maximálnu dávku prírodných ingrediencií
  • nespôsobuje podráždenie a alergické reakcie
  • šetrné zloženie pre citlivú pokožku
  • pôsobí preventívne proti tvorbe vyrážok
  • otestované na všetkých vekových kategóriách (vyrážky na tvári v dospelosti, akné v puberte)

Benefity

Komplexný účinok proti akné: Dendriclear™ obnovuje rovnováhu medzi rôznymi druhmi baktérií na pokožke tým, že selektívne oslabuje baktérie spôsobujúce akné a podporuje rast zdravých baktérií. Znižuje produkciu kožného mazu, zápalovú reakciu a tvorbu hyperkeratózy. Výsledkom je čistejšia, zdravšia pleť bez čiernych a bielych bodiek.

Protizápalový efekt: Fermentovaný extrakt z kôry vŕby fialovej je prírodnou alternatívou kyseliny salicylovej. Pomáha zmierňovať zápaly a podráždenie pokožky, avšak na rozdiel od kyseliny salicylovej  je vhodný aj pre ľudí s veľmi citlivou pokožkou a atopickým ekzémom. Jemne exfoliuje pokožku, čím odstraňuje odumreté kožné bunky a podporuje ich obnovu. To vedie k jasnejšej a hladšej pleti. Salixin tiež pomáha redukovať tvorbu akné a zlepšuje celkový vzhľad pleti.

Redukcia kožného mazu: Niacinamid je známy svojou schopnosťou redukovať výskyt akné. Reguluje tvorbu kožného mazu, čím zabraňuje upchávaniu pórov a vzniku vyrážok.

najucinnejsie pripravky na akne, zázrak na akné, krem na akne, akné na tvári, vyrážky, krém na akne

Zákaznícke hodnotenia

Podľa 0 hodnotení

Zatiaľ produkt nikto nehodnotil.

Podobné produkty